2010. október 7., csütörtök

Kicsit elment a kedvem

Nem az alkotástól,mert rengeteg ötletem van,csak tudjam eldönteni melyikkel kezdjem,folytassam a sort.A bajom inkább azzal van,ami a Meskán folyik jelenleg az új menüpontban.Nagyon jó dolog,hogy van végre egy hely ahol tudnak véleményt cserélni az alkotók,de ez most így nagyon elfajult.Tele van indulatokkal,elő jönnek a régi sérelmek,sikerül mást belelátni egy-egy írásba.
Már akkora káosz van,hogy magam sem tudom,hogy mit is gondoljak a dolgokról.Persze véleményem az van nekem is,de jól elvan a fejemben,nem szeretne most inkább kijönni.:)

3 megjegyzés:

  1. Bár én nem tartozom az igazán sikeres meskások közé, de azért nekem is meg van a véleményem, de én sem írtam le, nem folytam bele a vitájukba. Szerintem úgy a legjobb, ha ebből az ember kimarad, még ha nem is ért egy-két dologgal egyet.
    További sok sikert Neked! :-)

    VálaszTörlés
  2. No hát én sem vagyok olyan sikeres,2 éves pályafutásom alatt az elmúlt pár hónap ami már jónak mondható,lesz ez még jobb is.Remélem!:)
    Nem érdemes az ilyen vitákba beleszólni,ebben nagyon igazad van,se eleje,se vége.Olyan úgy sem lesz,hogy mindenki egy véleményen legyen.Bízom benne,hogy hamar lecsillapodnak a kedélyek és minden megy majd a megfelelő mederben!

    VálaszTörlés
  3. Én sem szóltam hozzá. Nem véletlenül. A véleményem nekem is megvan. De ez már nem vélemény nyilvánítás. Nekem olyannak tűnik mintha a piaci kofák hajbakapnak. Remélem hamar véget ér.

    VálaszTörlés