2010. szeptember 10., péntek

Szeretnék varrni...

Tervben van,hogy varrok Boginak nadrágokat kordbársonyból.Van több színem,rózsaszín,világoskék,barack és almazöld árnyalatban.De tegnap délután csöpögő orral hoztam haza a leányzót,estére már be is lázasodott és hányt is.Ezért ma nem is ment oviba.Lelkesen játszik,már csak hőemelkedése van.Csak egy dologból lehet tudni,hogy beteg:szipog és a száját veszi a levegőt.Szerintem hétfőre meg is gyógyul,azaz remélem.Szomorú,hogy nem mehetett ma,így jobb lenne,ha akkor már mehetne.Általában nem szokott 1-2 napnál tovább beteg lenni,reméljük most sem.Addig is kérek mindenkit,hogy küldjön felé gyógyenergiákat!:)
Azért megpróbálok varrni is,remélem összejön valami,és nem csak az ufókat gyarapítom.:)))

7 megjegyzés:

  1. Az már fél gyógyulás ha játszik. Mi ilyenkor a (szedett) csipkebogyóból készült teát isszuk mézzel és citrommal (üresen jobb lenne, csak így nem isszuk meg:(( ).
    Mielőbbi gyógyulást kívánok a kislányodnak!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a jó tanácsot és az energiát is!:)
    Aranyosak vagytok!

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is beteg Anna. Náthás. De jó a kedve és nem is bágyadt. Mindkét óvónéni beteg és a kis csoportjuk fele is. Így azt mondták, vigyük nyugodtan. Így is minden reggel rezeg a léc nála, pár könnycsepp, nem akartam megszakítani a hetet ha nem muszáj.

    VálaszTörlés
  4. Annának is jobbulást!Nálunk nem volt gond a beszoktatás,Bogi már nagyon várta az ovit,és mivel első néhány nap nem aludhatott,mondta nekem egyik nap,hogy szomorú ezért.Így a héten már ott aludt.Nem baj,így erősödik a kiscsaj immunrendszere,csak ne a betegség legyen az általános,és ne most akarja bepótolni a sok kihagyott betegséget.:)

    VálaszTörlés
  5. Kuldok sok-sok gyogypuszit, es mielobbi gyogyulast kivanok a kislanyodnak! Neked meg sok szep alkotast!:))

    VálaszTörlés