2010. szeptember 10., péntek

És újra itt a tavasz!:)

Reggel még télikabátban,hatalmas ködben vittem oviba Bogit.Délután már tavaszi idő lett,egy vékony pulcsiban mentem érte,de volt olyan szülő akin csak póló volt.Örülök ennek a jó időnek is,még ha csak mutatóba van,és nemsokára beköszönt újra a hideg.Addig is legalább jobb kedvem lesz.Nincs semmi köze ennek a bejegyzésnek sem az alkotáshoz,de gondoltam megosztom veletek az örömöm.Más szemmel nézve viszont igen is összefügg a dolog,jobb kedvel alkotok így.Ti is így vagytok vele?

5 megjegyzés:

  1. Igen így! Remélem még a vénasszonyok nyara ezután lesz!

    VálaszTörlés
  2. Én nem is gondoltam volna, hogy szeptember első napjaiban már fűteni kell...
    Nagyon szeretem azt az időt, amikor vékony pulcsiban vagy hosszú ujjú pólóban kellemesen érzi magát az ember. Szeretem az őszt. De ez most olyan hideg :(

    VálaszTörlés
  3. Én most tök jól elvagyok ebben a kicsit hűvösebb őszben is, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám amúgy. És nagyon egekbe szokott az alkotói kedvem :)

    VálaszTörlés
  4. Hú,én nagyon tavaszpárti vagyok.Mondjuk tavasszal születtem.Jobban szeretem,ha nem kell 20 réteget magamra ölteni,csak egyet-kettőt.:)Az ősz színeit viszont kedvelem.A hideget is elviselem,csak legyen átmenet is.:)

    VálaszTörlés