2010. szeptember 3., péntek

Elkezdtük az ovit és...

Valójában már tegnap,akkor csak pár órát volt.ma már ott is ebédelt.Fejtett babfőzelék volt dinókkal,hát persze neki csak a húsi kellett.:)
Sikeresen megvarrtam az oviszsákját is,tegnapelőtt este kiszabtam,ovi előtt reggel összevarrtam.Fotót nem csináltam.Kell nekem mindent az utolsó pillanatra hagyni!:)
Elefántos és kacsás anyagból van,amit Gabinál vettem.Nagyon jó anyagai vannak jó áron.Érdemes hozzá benézni.
Ma vettem transzferfóliát is,ami arra jó,hogy nyomtassunk rá,és azt textilre vasalható lesz.Ilyen módon fogom elkészíteni a címkéimet,amin Monaline felirat lesz.Már nagyon izgatott vagyok,hogy milyen lesz:)
Ezzel a módszerrel kb. 1,5Ft-ra fog kijönni egy címke.Bárhol néztem utána ennél sokkal többért csinálják,és csak nagyobb mennyiségben.Persze az előállítási mód egészen más,de most akkor sem szánnék rá több tízezret.Inkább anyagok,varrókellékek,esetleg egy használt lockgép:))

6 megjegyzés:

  1. Ilyen címkét már én is csináltam, csak elfelejtettem feltenni, majd pótolom. :)

    VálaszTörlés
  2. Attól tartok én is,hogy elfelejtem majd feltenni:)
    Majd jól a varrógépem környékére teszem,hogy kiszúrja a szememet:)Mondjuk felkalapálok egy átlátszó tokot a falra,a varrógép mögött:)

    VálaszTörlés
  3. Majd lécci muti mar, milyen az a cimke, ha meg lesz. :))

    VálaszTörlés
  4. Persze,az lesz!:)Közben ráeszméltem,hogy az árába nem számoltam bele a köpperszalagot,amire vasalom,majd ha meglesz,akkor már úgy is tudni fogom.De láttam olyant is,hogy valaki hevederre vasalta.Lehet majd azt is kipróbálom:)

    VálaszTörlés
  5. Én is szeretném majd megnézni, hogy sikerültek a cimkéid! Ilyen transzfer fóliát hol vettél? (Gabinál már én is vásároltam, és én is ajánlom mindenkinek!)

    VálaszTörlés
  6. Az Office Depotban,de papír írószerekben is előfordulhat:)

    VálaszTörlés