2010. szeptember 1., szerda

Blogtalálkozón jártam

Napok óta gondolkozom,hogy mit is írjak,vártam hogy letisztuljanak bennem a dolgok.
Jól éreztem magam,bár a sarokba húzódók,csendben nézelődök táborát erősítettem.Egy kicsit bántott,hogy miért vagyok ilyen nyuszi,de ez van,ezen már nem tudok változtatni.Legközelebb messzebb merészkedek.A Matula ikrekkel ücsörögtem,persze főleg azért,mert vettem Burdát Zsuzsitól,miközben kerestem őt leszólított és ha már úgy is mellettük pakoltam le pár székkel átültem melléjük(bár ezt is ők kezdeményezték).Aztán megkerestem Diát is,mivel vettem tőle pár méter kockás anyagot,és kiderült,hogy a találkozó után egy helyre megyünk anyagért.Nagyon kedves volt tőle,hogy elvitt,így én is könnyebben eljutottam és neki is volt addig társasága.:)
Öröm volt látni azokat,akiket már online ismerek valamennyire,vagy olvasom a blogját.
Ettem finom szilvás sütit,azt hiszem legközelebb egy nagy tányérral megyek és végigkóstolok mindent:)))Remélem akkor majd nekem is lesz kapacitásom arra,hogy vigyek valami finomat.
Sokan kipakolták a portékáikat,így lehetett gyönyörködni,és ismerkedésnek sem utolsó.Csak megnézem a műveket,valamelyiket kiszemelem,megdicsérem,és ha minden jól megy,akkor elindulhat egy kellemes beszélgetés.Már elméletben jól megy!:)
Sajnos nem vittem semmit a csereberés cuccon kívül,így a másik oldalt sem tapasztaltam meg így.Sebaj,majd legközelebb!
A csereberére egy fülbevalót vittem és varrtam egy tartót is.Birka mód nem csomagoltam be,és a kord anyagú tartó szöszzabáló lett.Ezért nagy bocsi PunkyJazz-től!Azért remélem tetszik.:)
Engem Piroseper húzott,és egy aranyos házikós képet kaptam tőle.
Csináltam képeket is,de nem vagyok olyan jó még a gépem beállításában,nem lettek annyira jók.Természetes fényben jobb fotózni,de azt is észrevettem,hogy az újabb kompakt gépek egész jó képeket csinálnak lámpafény mellett is,nem úgy mint a tükör-refis nikonom automata módban.Na nem bántom szegényt,én vagyok a béna.:)
Kipakolt néhány üzlet is.Ott voltam igazán nagy bajban.Jobb lett volna egy teherautónyi pénzzel érkezni,és akkor megvehettem volna mindent ami tetszett.És nem igazán volt ami ne tetszett volna!:)
Beszereztem néhány új Colombus árnyalatot,strech tűkészletet,3db-os szabóceruzát,hevederpántot,kókusz gombokat és egy nagyobb pénztárca csatot is.Egy másik asztalnál pedig egy csigás anyagdarabot.
Nagyon köszönöm a szervezést Ginának,Hokatának az ötletet és a többieknek a részvételt!:)

6 megjegyzés:

  1. Szerintem én is ilyen nyuszi lennék :D De legközelebb szeretnék menni mindenképpen. Éa ha gondolod, akkor előre beszéljük meg, hogy találkozunk, és akkor ketten megyünk már, meg megfűzöm Frihannát is, és akkor hárman már egészen tömeg leszünk :D

    VálaszTörlés
  2. Jó ötlet Cucutól, ha többen jöttök egyszerre, akkor nem érzitek magatokat elveszettnek :))
    De legközelebb már sok lesz az ismerős arc :)))

    VálaszTörlés
  3. Valóban jó ötlet,legközelebb élek is majd vele.Plusz,remélem akkor el tudom rángatni az ismerős helyi blogerinákat is majd:)

    VálaszTörlés
  4. Én is ebben az irányban vagyok ne hagyjatok ki!!! Utálok egyedül!!! :)))

    VálaszTörlés
  5. Hello Monaline, jöttem meglátogatni téged, mint friss olvasómat, akarom mondani követőmet. Örülök, hogy jól mulattál. Látom, hogy jóban vagy a design-nal, akkor én is jó barátod leszek. :-))

    VálaszTörlés
  6. Dia,persze hogy felveszünk,ha kocsival megyünk!:)
    Agyból Buddha,megtiszteltetés,hogy egy megvilágosult személy lehet a barátom!:)

    VálaszTörlés