2011. június 24., péntek

Bár...

Sajnos az Obiban nem találtam semmi olyant,ami hasonlítana a varrógép ékszíjra. Legalább ideiglenesen,amíg nem érkezik meg az eredeti. Semmi gond! Azért más kincseket fel lehet lelni ott.
Igaz, hogy ezek nem mostani szerzemények. Még akkor vettem őket,mikor 5-10-15%-os nap volt. Ilyent évente kétszer szerveznek. Tavasszal és ősszel. A szórólapjukról kell levágni a kedvezményt nyújtó kupont. Egy termékre lehet beváltani, de abból az egy termékből vehetsz többet is, akkor is jár a kedvezmény. Pl. így vettem több összecsukható rekeszt is,ami nagyon jó pl. textilek színenként összecsoportosított tárolására is.
De most nem róluk szeretnék beszélni. Van kézimunka részlegük is. Hímzőfonalak, ripsz szalagok,jelölőceruzák, gobleinek, cérnák. Nálunk ezen a részen leárazást tartanak, lehet azért mert megszüntetik. Érdemes máshol is megnézni. Innen átvasalható jelölőceruzát szereztem. 2db volt 579Ft (mínusz a kedvezményem). Nagyon örülök neki,mert ezentúl a szabásminták egy részénél használhatom. Csak rárajzolom a háztartási csomagolóra varrásráhagyással a mintát, majd rávasalom az anyagra. Így nem kell kivágnom sem a mintát, sem rá gombostűznöm az anyagra,hogy ne csússzon el.
Egy másik részlegen pedig egy bőrlyukasztóra találtam.Volt egy drágább és egy olcsóbb verzió is. Az olcsóbb is megfelelőnek látszott, így azt választottam. Lehet rajta változtatni, hogy mekkora lyukat csináljon.


Találtam még egy mini ringlibenyomót is. Nevetségesen olcsó volt, 499Ft. Ezért az árért még egy zacskó arany színű ringli is járt. Normál övlyuk méretű. Sajnos egy picivel kisebb méretű,ezüst színű ringlijeimhez nem jó már. Az csak beleszorul a szerszámba. :)

4 megjegyzés:

  1. FÚÚÚÚÚ!Nagyon jó dolgokat szereztél!:)

    VálaszTörlés
  2. Légyszíves áruld el nekem,pontosan hogyan kell használni azokat a ceruzákat!?Régen vettem én is,de nem jöttem rá a nyitjára(pedig úgy örültem,hogy vééégre van megoldás az átmásolásra!)"természetesen" az üzletben nem tudtak segíteni :( Lehet,hogy már nincs meg egyik sem,de olyan kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  3. GloriArt:Köszönöm!:)
    L.Julcsi:Szerintem azt az oldalát kell a textilre rakni a papírnak,amelyik felén rajzoltuk a körvonalakat.Ezen gondolkodtam én is.Mert alapból fordítva gondoltam volna,de nem hiszem,hogy átitatódik a papíron.Még nem próbáltam,majd beszámolok az eredményről.:)

    VálaszTörlés