2010. június 30., szerda

Új szoba,új élet?Persze a kérdés költői,nem ezen múlik,hogy hogyan alakul a további életem.Bár gondolati szertartásnak jó lehet.
Még valamikor tavaly ősszel megvettem a szobámba a kedvenc laminált padlómat.Mivel festeni is kell,ezért nem csináltam(tuk) meg,nem volt már olyan idő,hogy rendesen megszáradjon a festék.
Most viszont hétvégén megcsinálom,ha törik ha szakad.A fal színéről elképzeléseim vannak csak,valamilyen bézses/homokszínű árnyalat lenne jó.Gondolkoztam napsárgában is,de azt hiszem nem illene sem a padlóhoz,sem a kanapéhoz.
Apropó,a kanapé is viszonylag új,karácsonyra vettem magamnak.Több helyen is körbe néztem,végül az Orbán bútorban találtam megfelelőt,ami illik hozzám,és a laminált padlóhoz is.Drapp színű zsenilia huzata van,karfái sötétbarna textilbőr huzattal,és 3db elefántos mintájú párna van hozzá.Fontos szempont volt,hogy ne csak kihúzott állapotban lehessen rajta aludni.Ágyneműtartójában jelenleg az anyagaim pihennek,de volt már része lekvárdunsztolásban is.:)
A padlómhoz visszatérve remélem be tudom üzemelni nagyapámtól örökölt dekopírfűrészt.Skil,tudtommal nem egy rossz márka,reméljük a legjobbakat!:)

2 megjegyzés:

  1. Klassz ez a padló! Jó munkát kívánok az ötleteid megvalósításához!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen,remélem minden rendben lesz! :)

    VálaszTörlés