2010. június 14., hétfő

Hétvégi szerzemények




Vásároltam pár textilfestéket a Rayher-nél.Már régen szemezgetek a textilfestékekkel,és azért most és ebben a boltban vettem,mert nyertem egy 5000Ft-os utalványt náluk a Gyermekeink Jövője kiállításon.Ahova szintén nyertem a jegyeket:) Úgy látszik most nyerő szériám van,aminek nagyon örülök!!:)Továbbá voltam a Varróvilág üzletében,ahol vettem egy pár táskafület,amivel már régóta szemezek neten is.Került a kosaramba pár táskakarika,mozgócsúszó,epres gomb Boginak,ikertűk,tépőzárak és ruhafestékek.Persze utamba esett az I love textil is,ahol többségében 390Ft-ért kínálják eladásra a textileket.A pink lenvászon és a virágos batiszt anyag kislány ruhává alakul át,a fekete nyomott mintás,csipkedíszítéses szoknyává,a sárga táska lesz a fenti táskafülekkel karöltve:)

4 megjegyzés:

  1. óóó,ezt a fajta tasakos ruhafestéket kerestem egy csomó helyen odahaza,mert Miskolcon anno vettem,de máshol nem találtam.

    megírnád nekem e-mailben (nimw@citromail.hu),hol lehet,mennyiért,milyen színekben,és esetleg postai úton elküldenék-e nekem?

    nagyon köszönöm,ha segítesz,a blogod pedig csudajó,most az aranymintás barokk táska a kedvencem:)

    szép napot:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a dicséretet!:)Küldtem e-mailt is:)

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom mi oknál fogva eddig nem találtam a blogod MOST MEG VAGY!!
    Tényleg öreg vagyok:((

    VálaszTörlés
  4. Kedves Marika!Örülök,hogy megtaláltál!:)A kor pedig csak egy papírra írt évszámból következtetett valami,a lényeg úgyis belül van:)

    VálaszTörlés