2011. március 5., szombat

Fogmosó meditáció

Csatlakoztam Színia mozgalmához:

A gondolat teremt. A közös gondolat viszont erősebben és gyorsabban teremt, mint egyetlen ember gondolata, így a közös cél hatalmas erő. Jó dolog közös célnak, ha a Földet szeretnénk meggyógyítani, de mi lenne, ha előbb csupán a Földnek arra a részére koncentrálnánk, ahol mi élünk: Magyarországra...

Megtehetjük például, hogy  mától minden nap fogmosás közben mindannyian arra gondolunk, hogy Magyarország egy boldog, jólétben élő, tiszta, szép ország - a Föld legboldogabb országa...

Miért pont fogmosás közben?!
Azért, mert így a gondolat rendszeres lesz, és szokásunkká válik, vagyis minden nap egyre erősödik, minden nap közelebb kerül a megvalósuláshoz. Képzeljük csak el, hogy mekkora erő, amikor mondjuk egymillió ember este tíz óra és éjfél között ugyanarra a gondolatra koncentrál..

Arra gondoltam, hogy készítek egy képet ehhez a mindennapi "fogmosó" meditációhoz, vagy imához. Egy olyan képet, amelyen  mindenféle jó ömlik szünet nélkül a bőségszaruból Magyarországra. Ez a kép kinyomtatható, háttérképként használható a számítógépen, föltehetjük hűtő mágnesként a hűtőszekrényre, bekeretezhetjük és felakaszthatjuk a falra, bögrére nyomtathatjuk, szóval szabadon és kreatívan felhasználható.
Az a lényege, hogy bármikor bárki ránéz, vagy csak rágondol, máris erősíti a gondolatot, mely szerint Magyarország jólétben, és boldogan él. Tegyünk hozzá még egy rövid imát, és ezzel a néhány apró lépéssel csodákat tudunk létrehozni.

MINDEN NAP FOGMOSÁS KÖZBEN...

2 megjegyzés:

  1. Aranyos otlet, ki is teszem a blogomra!!

    Mar hianyoltalak! :))

    VálaszTörlés
  2. Kedves vagy,köszönöm!:)
    Sajnos nem jut időm mostanában sokat blogolni,de azért olvasni olvasgatok:)

    VálaszTörlés