2011. február 21., hétfő

Új családtag



Korábbi bejegyzésem egyikében már megemlítettem,hogy szeretnék venni egy lockoló varrógépet.
Sikerült hozzájutnom egy újhoz jutányos áron.Későbbiekben tervezem komolyabb gép vásárlását is,de addig is nagyon jó szolgálatot fog tenni ez is.Kipróbáltam,szépen dolgozik.
Az egyik Praktiker áruház mintadarabja volt,ezért sikerült jóval olcsóbban  hozzájutnom.Persze ezért a külső burkolata néhol megsárgult,de nem is szobadísznek vettem.:)
Saját fotót nem csináltam róla,szebb képet találtam így online.
Az az érdekes,hogy régebb óta kerestem,és pont ekkora értékben gondolkoztam,csak ugye használtban.És milyen jó hogy bevonzottam ezt a lehetőséget,így még 1 év garanciám is van rá!:)
A típusa: Hunday Yamata FY14U4AD

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok! És varrjál (azaz lockoljál) vele sok szép dolgot!

    VálaszTörlés
  2. Húúú, nagyon szuper gép :) Milyen jó, hogy kicsit tanakodtál és vártál :) Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  3. Így kell ezt csinálni, ki kell várni a legalkalmasabb időt a vásárláshoz! /Mondom én aki türelmetlen ilyen téren!:))/ Ügyes vagy! Nagyon sok munkát kívánok hozzá!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen mindenkinek!
    Most már végre a hurkolt ruhaanyagaimat is nyugodt szívvel varrhatom.Rátérhetek a ruhavarrásra:)
    Egyébként én is türelmetlen vagyok,éppen aznap járt volna a teszveszen a licitje egy másik gépnek,amit meg akartam venni,de gyorsan körbenéztem.És milyen jól tettem!:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz kis gépet vettél, öröm lesz vele a munka.

    VálaszTörlés
  6. Egy ilyen gép vásárlását fontolgatom. Tulajdonságairól tudsz írni pár sort?
    Szabadkarossá alakítható?
    Kés kikapcsolható?

    Mire kell figyelni lock gép választásakor? Én még csak próbálgatom a szárnyaim, úgyhogy drága gépet nem szándékozom venni első körben. Előre is köszi a választ!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Anett,

    Ezt a gépet én már eladtam, valahogy nem tudtunk összebarátkozni. Tépte nekem a szálat, biztosan rosszul fűztem be,de akárhogy is keresgéltem a neten,sem használati útmutatót nem találtam,sem videó alapján nem tudtam úgy megcsinálni,hogy tartósan jó lehet. Vettem egy másik,drágábbat, nem bántam meg, mondhatni álom vele a lockolás.
    Visszatérve ehhez,nem kapcsolható ki a kés, és ha jól emlékszem szabadkarossá sem tehető. Hobbivarrogatásra jó, de hosszútávon vágysz egy jobbra majd.

    VálaszTörlés