2010. december 12., vasárnap

Kihasználtam

... a lehetőséget,miszerint duplán váltják be ma (és még jövő vasárnap is) a Supershop pontokat.
Szerencsére eddig nem váltottam be őket,gyűjtöttem,hogy később valami nagyobb tételt vegyek belőle,amivel "megjutalmazom" magam.Nos,ma hosszas nézelődés után rátaláltam a dísztárgyak között,és rátaláltam erre az egzotikus fának nevezett fülbevaló tartóra.Ugyanis a levelei végig ki vannak fúrva,5 pár fér el egy levélen.Bogi segített feldíszíteni.Tetszik natúr színben is,de lehet Monásítom,és festek rá mintákat.


Vettem még egy szabóollót is,mivel az Ikeás kicsit megnyúztam,és nem az igazi már.Tudomásom szerint a Fishkars jó márka,így örültem,hogy kapható ilyen is az Intersparban.

6 megjegyzés:

  1. De jó, nagyon szép fád lett :)érdemes volt gyűjtögetni . Ollóból nagyon jó márkát választottál.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm.Ha nincs ez az akció,akkor nem biztos,hogy nézegetek a dísztárgyaiknál.De örülök,hogy rátaláltam!Az ollót már máshol is néztem,erre a márkára pályáztam,csak nem tudtam még melyiket vegyem.Itt meg nem volt más,csak ez,illetve egy kisebb varróolló,ami inkább a keresztszemezőknek való.Kipróbáltam az ollót,és nagyon jó!Már csak egy vágólapos-vágókéses készlet kell,és megszeretek szabni is.:)

    VálaszTörlés
  3. Jó márkát választottál az ollóból szerintem is! Az én fiskars ollóm már több mint 26 éves, és a mai napig tökéletes, pedig olyat is vágtam már vele amit nem kellett volna!
    És szép az ékszeres fád is!

    VálaszTörlés
  4. Remélem ez is kitart sok-sok évig.Az ikeás sem olyan rossz,de olyant vágtam vele,amit nem kellett volna,és csinált benne egy pici vájatot.
    Illetve van valahol egy nagyon jó szabóolló és cikkcakk olló is,még nagyimtól örököltem,de nagyon elbújtak.:)

    VálaszTörlés
  5. Mind a ketto nagyon jo valasztas volt! Ha ugyesen hasznalod az ollot, (es nem ejted el) hosszu ideig ki fog tartani. :))

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm,és remélem a legjobbakat!:)

    VálaszTörlés