2010. december 13., hétfő

December 13.Luca napja

Kérem szépen,ezen a napon tilos volt a nőknek dolgozni.Tehát szőni,fonni,varrni és mosni.Ma már 2010 van,és én nem vagyok babonás.Aki pedig nem babonás,azt nem is érik utol az ilyen dolgok.Nem?
A fekete macskákat kifejezetten szeretem,nem zavar ha átmegy előttem az úton.Maximum azon izgulok,hogy nehogy elüssem szegényt.Péntek 13-ban sem hiszek,azaz szerencsés napnak tartom.Pedig volt rossz is az egyiken,de az nem a napon múlt:)
Tükröt is törtem már el,valamikor 13-14 évesen,azóta is letelt a bűvös 7 év,nem hiszem,hogy a tükör miatt nem mentem férjhez tizenévesen.:)
Csak a jó babonákban vagyok hajlandó hinni!Ti hogy vagytok ezzel?

8 megjegyzés:

  1. Lehet hogy erre a napra vart minden no a regi vilagban? Akkor most mi legyen? KInek a ruhaja ne keszuljon el az unnepekre? :))

    VálaszTörlés
  2. Én abszolút nem hiszek ezekben :))

    VálaszTörlés
  3. Kathy:Engem sem befolyásol,készüljenek csak azok az ünnepi ruhák!:)
    Dorcy:Egyetértünk! :)

    VálaszTörlés
  4. Ha átmegy előttem egy fehér macska, akkor szerencsém lesz? A péntek 13. szerencsétlen? A Szombat 14 viszont katasztrofális, ha a filmet nézzük... Ha belelépek a járdán gőzölgő kutyagumiba, akkor szerencsém lesz? Nem, nem! Akkor lesz szerencsém, ha még időben észreveszem :-)

    VálaszTörlés
  5. Hát én a mai napon se nem fonok se nem szövök, sajnos nem is varrok, de még mosni sem mosok, hanem parkettát rakunk... Szóval dolgozom.

    VálaszTörlés
  6. Az is jó buli,már ha jól illeszkednek a lapok.Nálunk a szoba közepénél megmakacsolták magukat...Azóta nem akarom a többi szobát újraparkettázni.Azaz laminált lapozni.:)

    VálaszTörlés
  7. Én elkezdtem a fogyó-tortúrámat:-) Az munka?
    Imádlak! Éljenek a pozitív gondolkodású nők!!!

    VálaszTörlés
  8. Jaj,de kedves vagy!:)Nos,én varrtam is,de nem tekintem munkának,hanem szórakozásnak:)
    A fogyó-tortúra sem munka,főleg ha életmódváltással jár:)

    VálaszTörlés