2011. március 30., szerda

Autóillatosító

Alapja fekete filc,vatelinnel töltve.Barna hímzőcérnával készült rá a monogram.Már csak fel kell lógatni az autóba és rá kell csöppenteni pár csepp tetszés szerinti illóolajat.

2011. március 11., péntek

1 év kínai termékek nélkül

Egy érdekes cikkre leltem a témában.
És valóban,szinte mindenen "made in china" felirat áll,és tagadhatatlanul a textilipart is erősen uralja.
Álmaim(és megvalósítandó céljaim) között található többek között az is,hogy újraélesszem hazánk egykor jól működő textiliparát.Nagy feladat,de nem vagyok egy könnyen feladós fajta,és tudom,hogy a türelem,a kitartás,a hit segít benne.Közben azt sem felejtem el,hogy nem megy egyik napról a másikra.:)

2011. március 10., csütörtök

Most már látogató számlálóm is van....

...jobbra,felül.Igaz eddig csak annyit számlált ahányszor megtekintettem az oldalt egy-egy módosítás után.Kíváncsian várom mennyien nézik a blogom bizonyos idő alatt.Persze "nagyobb ugrásra" csak akkor számíthatok,ha gyakrabban jelentkezem.Bár kevés időm van,és szabadidőmben próbálok meggyógyulni,de azért készült/készülődik ez-az.Fotózni is tudtam,de az adatkábel zsinór elkúszott valahova.Életre kelt,mint a Zimmer Feriben a romlott kolbászok.:)Persze van több adatkábel is,de az a többi fotómasinához jó(abból egy már nem működik;egy családon belül,de másik házban lakik;és egynek elromlott az automatafókusza és gyógyításra vagy új objektívre vár).Mert miért is lenne minden géphez egyforma csatlakozó,és miért is az veszik el,amely "pótolhatatlan"? Bermuda háromszögben élek,ezt már valóban be kell látnom. De bízok,és tudom,hogy egyszer előkerül.Egyszer,biztosan....:)

2011. március 5., szombat

Fogmosó meditáció

Csatlakoztam Színia mozgalmához:

A gondolat teremt. A közös gondolat viszont erősebben és gyorsabban teremt, mint egyetlen ember gondolata, így a közös cél hatalmas erő. Jó dolog közös célnak, ha a Földet szeretnénk meggyógyítani, de mi lenne, ha előbb csupán a Földnek arra a részére koncentrálnánk, ahol mi élünk: Magyarországra...

Megtehetjük például, hogy  mától minden nap fogmosás közben mindannyian arra gondolunk, hogy Magyarország egy boldog, jólétben élő, tiszta, szép ország - a Föld legboldogabb országa...

Miért pont fogmosás közben?!
Azért, mert így a gondolat rendszeres lesz, és szokásunkká válik, vagyis minden nap egyre erősödik, minden nap közelebb kerül a megvalósuláshoz. Képzeljük csak el, hogy mekkora erő, amikor mondjuk egymillió ember este tíz óra és éjfél között ugyanarra a gondolatra koncentrál..

Arra gondoltam, hogy készítek egy képet ehhez a mindennapi "fogmosó" meditációhoz, vagy imához. Egy olyan képet, amelyen  mindenféle jó ömlik szünet nélkül a bőségszaruból Magyarországra. Ez a kép kinyomtatható, háttérképként használható a számítógépen, föltehetjük hűtő mágnesként a hűtőszekrényre, bekeretezhetjük és felakaszthatjuk a falra, bögrére nyomtathatjuk, szóval szabadon és kreatívan felhasználható.
Az a lényege, hogy bármikor bárki ránéz, vagy csak rágondol, máris erősíti a gondolatot, mely szerint Magyarország jólétben, és boldogan él. Tegyünk hozzá még egy rövid imát, és ezzel a néhány apró lépéssel csodákat tudunk létrehozni.

MINDEN NAP FOGMOSÁS KÖZBEN...